TTL - AGENT DE LINIE AL NYK

Grupul NYK utilizeaza nave maritime de dimensiuni mari dar detine si flota de avioane, trenuri si camioane. Flota de nave maritime acopera toate tipurile de transport: containerizat, bulk (vrac), RORO (transport autoturisme), cisterne, LNG (?) si nave de croaziera.
Compania are birouri in 240 de locatii in 27 de tari, depozite pe aproape fiecare continent și operațiuni portuare in Asia, America de Nord și Europa. NYK are sediul central in Tokyo și sedii regionale în Londra, New York, Singapore, Hong Kong, Shanghai, Sydney și Sao Paulo.

SIGURANTA TTL

Departamentul de logistica si vanzari va pune la dispozitie experianta sa vasta acumulata ca reprezentant al unuia dintre furnizorii de renume de servicii de transport maritim disponibile pe piață, inclusiv asistență pentru toate tipurile de documente necesare.
Noi va vom ghida pe intregul proces de transport, incepand de la incarcarea marfurilor in container, pana la manevrarea containerului pe nava si confirmarea livrarii lui in siguranta la destinatie.
Fiecare obiect care este incarcat in container si ajunge pe nava va fi manipulat cu deosebita grija.

ASISTENTA TTL

Veteran pe piata sau incepator in domeniu, intotdeauna vor aparea situatii dificile, indifferent ca e vorba de un transport agabaritic, de respectarea unor conditii stricte privind modul de manevrare al marfurilor sau pur si simplu ati pierdur sirul documentelor necesare. Serviciul nostru de relatii cu clientii este pregatit sa va ghideze pe parcursul procesului de transport, sa identifice cele mai bune solutii pentru si sa raspunda tuturor neclaritatilor dumneavoastra.
Asa ca dumneavoastra puteti sa va relaxati sis a va bucurati de calatorie (calatoria marfurilor dumneavoastra)!

TRANSTERRA LOGISTICS Romania

Lumea inconjuratoare este asa cum o percepem fiecare dintre noi . Totusi, esentialul consta in aportul fiecarua dintre noi, acesta este elementul care aduce plus valoare si ii confera un sens.

Acest punct de vedere este împartasit de noi toti la TTL.

Inca de la inceputul activitatii, am transportat marfuri si am oferit partenerilor nostrii, clientilor si furnizorilor garantia ca bunurile lor sunt tratate cu grija si professionalism. Obtinerea Increderii ca marfurile transportate sunt in siguranta este obiectivul nostru principal, lucru pe care l-am dovedit de fiecare data.

Asta e misiunea noastra pe care o implinim astfel incat clientii nostri sa fie ferm convinsi de faptul că marfa lor va fi livrata la timp si in conditii de siguranta la destinatie.

Misiunea noastră necesita creativitate si dedicare. Noi credem că prin livrarea la mii de kilometri distanta, strabatand Meridiane si fusuri orare, conectand oameni si orase, vom aduce o valoare adaugata partenerilor nostri de afaceri, nu doar vom efectua serviciile  pentru care am fost contractati.

In toate etapele necesare îndepliniri misiunii noastre, vom trata fiecare sarcina cu grija, pasiune si inovatie.

Concentrandu-ne pe fiecare client, ne angajam ca aceste valori de baza sa fie unele durabile.

TTLOG

Programul Operaţional Sectorial
„Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

"Achiziţia de echipamente TIC pentru creşterea competitivităţii TRANSTERRA LOGISTICS S.R.L."

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro

“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Abonare Newsletter

Local time

Follow us on:

Web design by Hangarul