×

Warning

Failed loading XML file

Despre noi

Rezident fiind si actionand intr-una dintre cele mai dinamice regiuni economice la nivel mondial, TTL Romania participa activ si ofera paleta larga de servicii de transport pentru partenerii sai de afaceri, reusind sa lase o amprenta pregnanta in industria transportului maritim containeritat, precum si ridicarea de noi standarde de calitate pentru serviciile prestate.

Capacitatile de filtrare si evaluarea corecta a tuturor aspectelor necesare activitatii de transport, sunt unele dintre cheile succesului care au ajutat la construirea unei reputatii solide pentru TTL Romania pe piata, pentru a permite companiei sa prezente ofertele cele mai potrivite pentru clientii sai.

Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniu, pregatiti sa se ocupe de toate documentele si operatiunile nesesare unei colaborari eficiente.

Clientii nostri sunt informati in mod constant asupra statusului transporturilor in curs pentru a asigura o imagine clara asupra situatiei bunurilor transportate.

In scopul de a facilita relatiile comerciale si din nevoia de a ne perfectiona din punct de vedere profesional, TTL Romania a raspuns cerintelor pietei si:

  • a implementat propriul Sistem de Management al Calitatii (Nr. BUC6005744) certificat de Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) in concordanta cu SR EN ISO 9001:2008.
  • a obtinut certificatul AEOF (Authorized Economic Operator/ Operator Economic Autorizat) emis de Autoritatea Nationala a Vamilor / no. RO AEOF 00000000026. Obtinand calificativul F, cel mai grad care se poate acorda, si respectand standardele de securitate impuse, TTL Romania beneficiaza de proceduri vamale simplificate si de o credibilitate sporita in fata autoritatii vamale.

certificari

Servicii oferite:

  • Agent de linie in Romania pentru NYK
  • Transport maritim containerizat
  • Transport multimodal
  • Asistenta clienti: program destinatii, vamuire
  • Logistica si asistenta portuara
  • Feedback constant privind situatia transporturilor

Abonare Newsletter

Local time

Follow us on:

Web design by Hangarul